0 oy
164 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (58 puan)
20 haftalık hamileyim sürekli yanma idrarın az az gelmesi bıktım tuvaletten çıkamıyorum günde 5 lt den fazla su içiyorum geçmiyor mu ya.

En son enfeksiyon çıkmıştı üç gün önce

Sonra Üromisin toz kullandım ertesi gün baktırdım geçmiş dediler şimdi daha kötü yanma var yine mi başladı iki gunde

4 Cevap

0 oy
(11,313 puan)
Sık sık çamaşır değiştirin, çamaşırlarınızı ütüleyiniz. Sürmeli suyla taharet iyi oluyor diyenler var. Nioli yağı işe yarıyormuş. 
-Reklam-
0 oy
(52 puan)
Gecmiyor 36 haftalık oldum hala gelmedi ne yaptım nioli yagı kaç litre su, fitil antibiyotik geçmiyor doktor antiseptik sprey yazdı yok artık doğumu bekliycez dedi. 90 derece iç çamaşırı yıkadım ütüledim hep beyaz 100 100 pamuklu kullandım fayda görmedim.
(58 puan)
Yanma oluyor mu canim
(52 puan)
Evet yanma kaşıntı çok oluyor canım ya bazen dayanılmaz hale geliyor gerçekten. İnşallah seninki gecer ben çok cektim bu enfeksiyondan. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzuları.
0 oy
(691 puan)
İlk gebelikte bunun için çok yattım bobreklerime kadar atti doğuma kadar hep iğne toz vs derken doğum sonrası geçti çoğu kişide gebeliğe bağlı oluyor su icsekte aynı ikinci gebelikte de enfeksiyon oldum bu seferde böbrek taşı düşürdüm hiçbir antibiyotik bile alamadan beş gün çektim ama bende zaten vardı taş uruyordu gebelikte artan enfeksiyon ile de olan olmuştu. Sen yinede hep gitki bebeğe geçmeden müdahale edilebilsin en azından benim toz ve antibiyotik kullanımı sonrası bebeğe geçme ihtimalini kalkmış oldu çok geçmiş olsun
0 oy
(22 puan)
Bende çok çektim nioli yağı işe yarıyor dene istersen

651,667 soru

3,429,931 cevap

4,262,557 yorum

184,184 üye

...