0 oy
120 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (115 puan)

Merhabalar. Dun siddetli kasık agrisi vardi yumurtlama oldugunu dusunuyorum hep oyle oluyor test yapamadim. Bugunki test bu sekilde yumurta catlamis mi? Bugun mu degerlendirilmeli? Bu sekilde cikan test yumurtlama mı catlama mi? 

image

3 Cevap

+1 oy
(4,555 puan)
Salgılanan LH hormonunu gösterir, eğer hormon salgılanmışsa test yumurtlama olduğunu/olacağını işaret eder. LH testlerinde silik çizgi gebelikteki gibi değildir ve negatif kabul edilir. Sağdaki çizginin de soldakinin rengini veya o renge  yakın bir renk alması pozitif anlamına gelir. Testte aynı rengi görmeniz ve her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. 
-Reklam-
0 oy
(420 puan)
Evet canim yumurtan çatlamış degerledirisen hamile kala bilirsin inşallah hayirli haber alirsin canım 
(1,931 puan)
Yanlış bilgi vermesek.. Ovulasyon testleri yumurtlamayı gösterir, çatlamayı değil. Test pozitif çıktıktan 24-36 içinde yumurtlama olacağının sinyalini verir. O süre içerisinde de cinsel birliktelik olur. Yumurtlama olmuş dememiz için de her iki çizginin de aynı renk olması gerekir.
(115 puan)
Yumurtlama dun oldu dedigim icin sanirim L1997 oyle cevap vermis. Aslinda yumurtlamanin dun olduguna eminim. Daha onceki aylarda ovulasyonda en koyu cikan gun hep ayni kasık agrim oluyordu dun de ayni sek8ldeydi. Benim merak ettigim yumurtlamadan sonraki boyle cizgi olunca degerlendirilmeli mi yoksa dun mu olma ihtimali daha fazlaydi?
(1,931 puan)
Koyu renk çizgiden 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir. Bu bilgiye göre bugün daha verimli. İnşallah gebelik testinin de pozitif olduğunu görürüz burada. Rabbim en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
(115 puan)
Amin insallah
0 oy
(629 puan)
Çatlama olduğunu bilmek için ikisi aynı koyulukta önce onu görmek gerekiyordu sonradan açılıyor ama bu yumrutlama öncesi veya çatlama sonrasid görülür catlama diyebilmek için birgün önce köyü çizgi görmek gerek yoksa bilemezsn 
(629 puan)
Benm bır önceki ayla aynı gün yumrutalamam olmamıştı ayni olacak diye birşey yok adetim düzgün hiç bir sıkıntım da yoktu dün oldu diye düşünüyorsan bugünü kesin degelerdir ama stresi at kafadan mesela yumurtama gününü bulmak değilms bende öyle oldu
(115 puan)
Peki tesekkur ederim

649,151 soru

3,420,116 cevap

4,251,427 yorum

183,474 üye

...