0 oy
132 göst.
Doğum kategorisinde (5 puan)

image

Kızlar en son muayene de 2 buçuk cm açıklık vardı.. bu gece de sanci vurdu sonrası hep bel sırt kaşık ve bacak ağrısı şeklinde beni bırakmayan şiddetli ağrım oldu.. hastaneye gittim ve muayene ettiler.. yatış verdiler 3 cm acizlikten dolayı..  bende istemedim imza atıp evde çekeceğimiz söyledim..  eve geldikten sonra da kanama oldu sizce bu nisan mi değil mi .. pıhtı şeklinde..  belimden karnıma doğru ağrı da vuruyor düzenli olarak.. doğum başlamış mıdır ilk doğum emin olamadım

Gebelik haftası 37+4

2 Cevap

0 oy
(82 puan)
Kanama muayene sonrası da olmuş olabilir, nişan gelmişte olabilir görmeden bilemeyiz. Ama 3 cm açıklıkla eve geldiyse ve ağrın gittikçe artıyorsa doğumun başlamış demektir zaten. Kasılmaları aralıkları takip etmeye devam et eğer ilk doğumunsa 5 dakika da bir gelene kadar bekle sonra hastaneye git o Aralıkta duş falan al hareketsiz kalma açılmanı artıran hareketler yap ama suyun daha erken gelirse hareketlerinde yavaşlık hissedersen bekleme hastaneye git.
(5 puan)
InseAllah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularimizi.. ebe hemşire arkadasimi aradım kimi gebe de pıhtı şeklinde olabiliyormuş dediğine göre..  muayene de tetiklemis olabilir.. çekindiğim.icin resim paylaşmadım acikcasi.. tavsiyenize uyacagim teşekkür ederim..
(82 puan)
Amin inşallah, sizde bir avazda doğurur sağ salim kucağınıza alırsınız umarım.
(5 puan)
Aminnn Alalh razı olsun
-Reklam-
0 oy
(81 puan)
Geçmiş olsun İnşallah en kolay şekilde bebeğine kavuşursun kızlar erken gelir diyorlar senin bebeğin cinsiyeti ne canım 
(5 puan)
Cinsiyete alakası var mıdır bilmem ama erkek benimki
..

649,427 soru

3,421,315 cevap

4,252,956 yorum

183,553 üye

...