0 oy
188 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (26 puan)

  • Kızlar 20+1 canım midye istedi durduk yere sizce ysem sıkıntı olurmu aranızda yiyen varmı

9 Cevap

0 oy
(11,220 puan)
Aşırı istemiyorsanız yemeyin. Kabuklu deniz canlılarını normalde de tüketmek çok sağlık değil 
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
cok yemedigin sürece sıkıntı olmaz bence ya canin cektiyse ye
0 oy
En fazla iki tane riske atma tadımlık tabi önce doktora sor bizim dememizle hareket etme çünkü önermiyorlar sonra vebal altında kalmayalim
0 oy
(144 puan)
Merhaba. Midye içeriğindeki civa sebebiyle plasenta yoluya bebeğinize geçebilir ve bebeğin sinir sisteminde rahatsızlığa yol açabilir. Hiç riske atmayın,inanın benim de canım çok çekiyor ama sonra bebeğim daha önemli deyip unutuyorum midyeyi. 
0 oy
(68 puan)
Midye içerisinde bulundurduğu civadan dolayı düşük tehlikesi oluşturuyor kuzum yemeni önermem benimde asiri çekiyor ama korkup yemiyorum. Kesin ve net bir bilgim yok seni de korkutmak istemem ama ilk gebeligimde yine canimin çekmesine koca 1 poşet midye yemiştim 2 gün sonra dusuk yaptim doktorlar midyeden dolayi olabileceğini söylediler yemesen daha iyi 
(373 puan)
Ya çok geçmiş olsun kaç haftalık düşük yaptınız :( bende yedim biraz korktum :(
(68 puan)
Cok küçüktü daha 5 haftalikti yiyecekseniz bile tadimlik 1 2 tane yiyin :))
0 oy
(318 puan)
Evet iyi değil ama canın istediyse ye ben kaç kere yedim gözüm kalmasın:-)
0 oy
(1,416 puan)
Midye de ağır metal içerebileceğinden ve hepatit A riski yüzünden tüketilmemelidir. Pişmemiş deniz ürünleri (suşi gibi), yine bebeğe zararlıdır ve gebelikte yenilmemesi gerekir.
0 oy
(702 puan)
Fazla yersen zararı olur 3-5 tane den bişey olmaz zaten artık midyeler çiftlikte üretiliyor cıva denizden çıkan midyede oluyor ama sen yinede çok yeme :) 
0 oy
(2,864 puan)

Midye denizin domuzudur. Denizdeki tüm pisliği içinde biriktirir. Denizin filtresidir hatta. O yüzden asla yemeyin derim.şiödi bir taneden birşey olmaz derler ama garantisi yok. Bir tane seçersiniz aradan o bir tanenin içinde parazit vardır. Durduk yere olay yani. Ha bir de civa olayı var. Hiç gerek yok.  Aşermek psikolojiktir yemediniz diye hiçbirşey olmaz merak etmeyin :)

İlgili sorular

648,657 soru

3,418,392 cevap

4,249,191 yorum

183,348 üye

...