0 oy
241 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (121 puan)
yeniden gösterildi
Arkdasalr cok agrim.var sirt bel.kasik.kalca.karin tum.vicudum ağriyur 34 haftalik hamileyim 2 haftadir buyleyim.eylip.kalkamiyurm.artik dayanamiyurm biktim.usandim.gercekten ağliyurm ikinci gebeligimdir kizimda buylr.degildim.cok rahati bu berbatir benim.gibilet varmi acab ne yapiyursunz
Gebelik haftası 34

3 Cevap

0 oy
(241 puan)
Neden isyan ediyorsun ki. Günah olduğunu bile bile. Bence Rabbim sana layık görüp werdiği için biraz da şükret. Elbette kolay değil gebelik. Hormonu ağrıları sıkıntısı depresyonu... Ama yine de seni layık görüp anne yapmış yat kalk şükret. Trilyonlar döküp tırnağına sahip olamayanlar war. Biz insan oğlu çok nankörüz...
(400 puan)
Ne alaka şimdi  bence senin hormonlar daha problemli  ne gerek var şu yoruma kadın zorlandını dayanamadını söylemiş bu uygulamayı kullanan herkes bunu dile getiriyor sen ne yaşıyorsun ya düzgün yorum yap yada hiç yapma ben çocuğu istemiyorum dememiş saçma sapan haller senin şuraya gelip bu yorumu yazman ne kadar sevap pardon ???
(241 puan)
Şükür et ki Rabbim bebegine sıkıntı hastalık wermesin. İnan kucağına alınca herşey son buluyor. Sonuçta onlar dünyaya gelmek istemedi. Biz anne olmak istedik. Katlanmak zorundayız. Rabbim tüm gebelere sabır ve sağlık wersin yükünü hafifletsin hayırlısıyla inşallah.
(241 puan)
Seni geniş dusuncenle ve Rabbinle tek bırakıyorum. Başka cewap wermiycem.
(241 puan)
21 yaşında bir ergenden bunu anlamasını bekleyemem sonuçta
(400 puan)
Tamam hanfendi gerçekten cevap vermediniz ben 21 yaşında olupta 2 çocuk sorumluluğu alabilen bir Ergene rastlamadım henüz belliki sizinde ilerleyen tek şey yaşınız ve vücudunuz olmuş gereksiz tartışmayalım çünkü gerçekten aşırı gereksiz iyi akşamlar :)
-Reklam-
0 oy
(517 puan)
Benim de çok ağrım var. 37 haftalığım. 34. Haftadan beri böyle ve ben de çok yoruldum. Artık doğsa kucağıma alsam. 
0 oy
(92 puan)
Çok erken henüz sabredin hamilelik kolay değil isyan etmeyin dua edin sağlıkla kucağınıza alın 

648,299 soru

3,417,173 cevap

4,247,904 yorum

183,261 üye

...