–1 oy
266 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (24 puan)
kapalı
Nereden başlasam bilemiyorum hamile olduğumu öğrendiğimde evimi toplayıp yurtdışına taşınma sürecimiz başlamıştı. Şuan doğuma gününde gelirse 25 gün kaldı ve hamileliğim boyunca neredeyse hep fastfood yedim hamburger pizza KFC bu gibi şeyler çünkü kendi evimiz yoktu başkasının evinde misafirdik. Nasıl vicdan azabı çekiyorum nasıl nefesim daralıyor anlatmam mümkün değil. Çok şükür yarın kendi evimize geçeceğiz ama düşündükçe kalbim sıkışıyor. Doktorlar herhangi bir sorun olmadığını söyledi ama benim aklımda hep bebeğime haksızlık ettiğim düşüncesi var. Hamilelik boyunca ne doğru düzgün sebze meyve süt ürünleri hiç birini yiyemedim. Eşim üzülmesin diye anlatmıyorum ailem üzülmesin diye susuyorum ama bu vicdan azabı beni mahfediyor. 
Gebelik haftası 36
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(1,346 puan)
Canım vicdan azabı da çeksen artık zamanı geri alma gibi bir şansın yok, doğumun gelmiş çatmış artık,bebek sağlıklı olsun bir skntı olmasın gelişimi iyi olsun yeter,artık onları düşünmek için çok geç kafanı yorma bunlarla daha fazla olan olmuş, sağlıksız beslenmissin evet ama  şöyle düşün eski kadınlar ne kadar sağlıklı besleniyorlarmıs yiyecek yemekleri bile kısıtlı halde kaç tane çocuk doğurmuşlar köy yerlerinde. Yapacak bişe yok.
-Reklam-
0 oy
(138 puan)
Cevabim rahatlatirmi bilemiyorum gazzedeki insanlari düşünün derim o zorluklarla açlık susuzluk yine çok şükür yemişsiniz yada depremi yasadinizmi bilmiyorum o soguklarda ekmek buldugumuza dua ediyorduk.  Annem derdi aserdigimizi bile alamazdik yokluklarla evde dogum yapmış ne sütü ne peyniri işin gücün içinde.  Gecmise takılan ileriye adım.atamaz. sizi daha neler bekliyor bilemezsiniz bebeğinizin yeri rahat ve bütün kalsiyum kan ihtiyacini sizden karsiliyor bebek kalsiyumsuz kalamaz sizden cekiyor yani bundan sonra siz kendinize bakın sizin depolar bosaldi bebek gerekeni aliyor.  Gunlerinizi böyle zehir etmeyin hep kendinizden aşağıya bakın ozaman halimize şükrediyoruz . 
0 oy
(5,736 puan)

Kendin de onemlisin sisip kilo alip cikmissindir bunyen musaitse. Bebek herturlu beslenir bise olmaz da anneye yazik bosa yuk kilo aldiysan gereksiz yere yag baglanio . Zayif yapili bunyen varsa da vicdan azabi cekme mis gbi dibine burkusun iste fastfoodun .:) sismanlamadiysan sorun yok bebek her sekilde beslenir. Kuru ekmek yeyip doguran maddi imkansizlik yuzunden beslenemeyen cok insan var oyle dusun

(367 puan)
ayy 38. haftaya girdim kiz doğurmaya az kaldi cok heyecanliyim ya icim icime sigmiyor
(444 puan)
Hayret patates çuvalı benzetmesi yapmamışsınız ilk kez :)
(5,736 puan)
Hahah o an bunlar dökuluvermis parmakciklarimdan:))
(5,736 puan)
Aa 38 hafta oldumu kiz  ne cabuk geciyor zaman. Hadi hayirlisi rabbim bir avazda kurtrsin saglikla pirtdadanak doguruver insallah:)
(367 puan)
amin inșallah kiz cok heyecanliyiz ya
0 oy
(180 puan)
Biz sebze meyve yesek ne olur cnm hepsi ilaçlı hormonlu gıdalar  emin ol bizde sağlıklı beslenmiyoruz sıkma canıni
0 oy
(146 puan)
Bebeğiniz sağlıkla gelsin.

Anlamadığım konu dışardan yiyebilirsiniz bu normal bişey ama fasfood yiyebildiginiz yerde sebze yemeği çorba vs. Çeşitli yemeklerde varmıştır elbette yada yiyebileceğiniz başka yerler sadece evde pismiyor sonuçta  bu sizin seçiminiz olmuş bi nevi vicdan azabı çekmenize gerek yok 
0 oy
(524 puan)
Kilosu nasil pki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 430 göst.
0 oy
2 cevap 232 göst.
13 Ekim 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde tugba0107 (78 puan) sordu

652,830 soru

3,434,528 cevap

4,267,789 yorum

184,496 üye

...