0 oy
153 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Regl oncesindeyim ve 4-5 gundur kulodumda beyaz akinti var gebelik belirtisi olabilir mi, bebek düşünüyoruz ve aylardir sonuç husran oldu. Bu kez hamile miyim?

Reglime 4 gün var ve regl olacakmisim gibi agriyor.
Gebelik haftası 3

2 Cevap

0 oy
(507 puan)
Daha öncelerde reglden bir kaç gün önce ağrı oluyor muydu? Eğer hamile isen insaAllah yerleşme ağrısı da adet sancısı gibi oluyor. 
(3 puan)
Bazen oluyordu bazense geldiği gün oluyordu. Şimdiki biraz farkli gibi. Ilık ılık regl agrisi gibi inanin hic anlamadim ne yasayacagimi da bilmedigimden :)) hayirlisi olur ins, ilginize tesekkurler :)
-Reklam-
0 oy
(719 puan)
Herkesde ayni olurmu bilmem ama ben yumurtlama gununden 6 gun sonra gelen sut gibi akintidan hamile oldugumu anlamistim yerlesme belirtisi imis o akinti insallah sizinde oyledir :) 
(3 puan)
Gerçekten fazlasi zarar her şeyin. Olsun cennette bekleyen bi meleginiz var. Allah simdikine sağlıklı ve mutlu omur nasip etsin dilerim. :) cidden bi doktor tavsiyesine ihtiyacim vardi, cok tesekkur ederim. Çünkü forum ve blog okumaktan içim sisti :/ gerçekten psikolojim bozuldu artik. O muydu bu muydu diye. Siz yine de cok abartmayin mazallah, saglikla kucaginiza alin ins.  Bi bebek kolay yapilmiyo valla :D
(719 puan)
Canin ne zaman isterse bana yaz canim mesajda atabilirsin hic sorun degil asagi yukari tahmin ediyorum yasadiklarini zor zamanlar ama geciyor herseyin bir zamani olduguna inaniyorum ben simdilik yiyiz cok sukur en azindan rutin hayatimda olunca piskolojim daha iyi :) yoksa cildiririm
(3 puan)
İyiliginiz daim olsun :) siz de yazin istediginiz zaman :) sozleriniz güç oldu cok teşekkür ederim:) var olun.. Yuksek ihtimal onumuzdeki ay guzel haberleri verecegim :))
(719 puan)
Her zman :) hepimiz iyi olalim ;) olur olur her bebek zamani geldiginde dusermis ana rahmine biz bilmesekde yaralarimiz olurmus farkına bile varmadigimiz
(3 puan)
iyilik, güzellikle ins

649,051 soru

3,419,759 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...