0 oy
148 göst.
önce Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (200 puan)
Kızlar 30 haftalık olduk çok şükür. Ama hem eşimin ailesi tarafından hem kendi ailem tarafından aşırı psikolojik olarak çöktüm. Artık en ufak seyde korkar oldum psikolojik olarak ani kalp çarpıntısı nefes alamama, boğulma gibi durumlar yaşıyorum . İki yaşında oğlum var bazen onu bile görmek istemiyorum çok üzülüyorum bu durumuma :(  panik atak falan mı var anlamıyorum dün gecede hiç uyuyamadım. Psikiyatri ye gitsem bir yoluna bakar mi.. Geçen nefes alamadım bayıldım ,kalbim falan sıkıştı.acile geldik. Hemen kalbe baktılar hiç bir şey çıkmadı.. Teyzemde diyor sen bi psikologa görün fikri olan veya bu durumu yaşayan var mi? 
Gebelik haftası 30

5 Cevap

0 oy
önce (885 puan)
Bi psikologa görünün isterseniz ama ilaç vereceklerini sanmıyorum. O ilaçlar baya ağır oluyor gebelikte kullanılmıyor. Ama en azından kendinizi rahatlatmaniz için biseyler onerebilirler. Yada bi hobi falan edinin kafanizin dağılmasına yardımcı olur örgü falan yapın boyama gibi aktivitelerle meşgul olursanız belki kafanız dağılır.
-Reklam-
0 oy
önce (810 puan)
İstersen bı görün şimdi bu sorun lohusalık dönemindede sürer bu sever bebegede oglunadanbakamasim daha büyük sıkıntılara yol aca bilir
0 oy
önce (153 puan)
Başlatır gebelerin kullandigi ilaçlar var ben mesela gebelimin başından beri misol 50 mg kullanıyorum kullanmak zorundayim çünkü sizdeki panik atak ve daha yeni başlıyor hemen ilaca başlayın bence 
0 oy
önce (5 puan)
Bu sorun bende de vardı izzet güllü diye bir psikolog var youtubede onun panik atak videolarını izledim iyileştim çok şükür sizede tavsiye ederim. 
0 oy
önce (36 puan)
Canım ben 2 hamileliğimde rusral kullandım kaybettim bebeğimi Allahım korusun 

İlgili sorular

656,067 soru

3,446,792 cevap

4,281,934 yorum

185,342 üye

...