0 oy
70 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
yeniden kategorilendirildi
6+3 haftalık gebeyim. Kalp atışı için henüz hastaneye gitmedik. Çok kötü bi rüyayla uyandım gece 4 den beri uykum kaçtı. Bu gördüğüm rüya bebeğimle ilgisi var mıdır. Kalp atışı ya duyulmasa bebeğimi kaybetsem die çok korkuyorum. Siyah elbise giyiyiorum rüyamda parmağımda da alyans var.. Beni aydınlatsanız böyle rüyalar gören var mı. Ne zaman böyle rüyalar görsem başıma bişey gelir..
Gebelik haftası 6+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(436 puan)
Canım hepimizin aklında birbirinden kötü seneryolar dolanıyor. O da bilinç altından kaynaklı rüyana yansımıs olabilir. Eminim ki içine bir kurt düştü sen bugün hastaneye git doktorunla konuş o biraz seni kendine getirir. 

Sonrada hep güzel şeyler düşün her şeyin güzel olması için dua et :) inan bana her şey güzel olacak biraz cam aç derin nefes al bir bardakta şu al yavaş yavaş iç

Aklından kötü düşüncelerin çıkmasına izin ver. 

Hatta şu an için bir meditasyon açıp uygulayabilirsin iyi gelecektir. 
(32 puan)
Eşim evde değil şehir dışına çıktı. 3 çocuğum var yabancı yerdeyim çocukları bırakacak kimsem yok, hastaneye gidemiyorum. İçime vesvese düştü çok korkuyorum..
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

669,498 soru

3,503,415 cevap

4,358,458 yorum

188,719 üye

...