0 oy
144 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (47 puan)
Merhaba kızlar  6 haftalık hamileyim ve 10 aylık kızım var emdirmeyi bırakıyorum yavaş yavaş gündüzleri emdirmeyip ek gıda ila idare ediyorum ama akşamları memeye çok düştün olduğu için geceleri çok uyanıyor emdiriyorum ama bırakmaya karar verdim fakat göğüslerim çok şişiyor ve ağrıyor ne yapmalıyım bunun için nasıl geçirebilirim ?

5 Cevap

0 oy
(462 puan)
Merhabalar canim hamileyken bebegini emzirebiliyorsjn bununla ilgili instagramda emziren anne yi takip etmeni öneririm. Cocu cocuk zaten gebelikte kendiliginden birakiyor sütün tadi farkli geldigi icin bence akisina birak.ama illaki biraktiracam diyorsan sisliklerin ve agrin cok normal tamamen birakmasi gerekiyor ki sislik ve agri olmasin oteki turli gece emince sabaha kadar tekrar doluyor gun icindede doluyor ve akiyordur
-Reklam-
0 oy
(400 puan)
Keserken içindeki süt akışı devam ettiği için ağrı yapiyor biraz idare ederseniz 15 güne kadar geçer çok zorlanirsanuz sağin benim de ikinci gebeliğim de altı aya kadar emdi ilk covugum artık yeter deyince hemşire salça boya sürüyordum çocuğa  dayanamayıp siliyirdum geri baktım sonu yok kırmızı oje sürdüm yaktı gogsumu geri silip tekrar sürmeye cesaret edemedim bir gafta durdu kızım ağzına aldığında midesi bulanim çekiyordu geceyi gündüzü bir haftada bıraktı birşey de yiyip icmiyirdu gece bisguvili süt yapıp birden ağzına veriyordum uyku arasında içip bitiriyirdu
0 oy
(3,487 puan)
Bırak mayı düşünüyorsan asla uyanık olmasın emzirirken. O uyurken usulca yanına gir ver memeni uykuda emsin. Böyle lik le hem göğsün acımaz şişmez hemde sütün azala azala  biter. 
0 oy
(470 puan)
Sıcak suyla masaj yapabilirsin yuvarlak hareketlerle. Bende de olmuştu. Lahanayı haşlayıp soğuduktan sonra acıyan tarafına koymuştum 1 saat kadar iyi gelmişti. Soğan ve salamura asma yaprağınında iyi geldiğini duydum. Uygulamak ister misiniz bilmiyorum ama aklıma geldi söylemek istedim. 
0 oy
(91 puan)
Bende inanilmaz agrilar cektim bana sabun koymami tavsiye ettiler basta tuhaf geldi ama sonra agridan dayanamadim ve sabunu bolup goguslerimin ustune koydum inanilmaz rahatlatti yumusatti denemeni tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
0 oy
3 cevap 461 göst.
0 oy
9 cevap 368 göst.

649,592 soru

3,421,913 cevap

4,253,647 yorum

183,595 üye

...