0 oy
161 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (8 puan)
Herkese merhaba.Bebeğimin suyu epey azaldı.Şu an 35-36 arasındayız ama her an doğum olabilir.Doktorum bol su ve havuç suyu önerdi.Onları yapıyorum,ihtiyacı olanlar da belki yapar.Peki bunun yanında sizin yararını gördüğünüz bir şeyler var mı?(Suyu arttırmak çok da bizim elimizde değilmiş galiba her şeyin az çok farkındayım.Lütfen sadece yardımı dokunabilecek kişiler yorum yapsın.)
Gebelik haftası 35+5

1 cevap

0 oy
(3,685 puan)
Portakal, armut da tüketin. Ihlamur için. Kanı sulandırır, o nedenle bebeğe giden kan akışı daha hızlı sağlanır. Malum ki bebek kanımızdaki besinleri alarak besleniyor. Bol su tüketin. Havuç suyunu yemeklerden yarım saat önce aç karna için. Bir hafta sabah ve gece içecek şekilde havuç suyu programı yapabilirsiniz. Solunuza yatarak istirahat etmeye çalışın. Yine kan akışı daha iyi sağlansın diye. Benim bebeğimin sıvısı azaltılmak zorunda kaldı. Epey suyu alındı. Ben bunlara dikkat etmeye gayret ediyorum. Şimdilik yeterli miktarda suyu var ama benim için rahat etmiyor ve haftamız daha 27+5. 21. haftamdan beri böyle devam ediyor. Allah'ın izniyle su azlığı hemen doğuma sebep olacak bir şey değil, rahat olun :)
(8 puan)
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.Benim bebeğim birazcık küçük,karnımda kalabildiği kadar kalması gerekiyor.Suyu çok az olduğu için pazartesi bile doğuma gelir gibi hazırlıklı gel dedi doktorumuz.O zamana kadar inşallah düzelme olur.Allah sizin ve tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.

652,270 soru

3,432,314 cevap

4,265,196 yorum

184,355 üye

...